RING OSS - 018-444 57 11

Renovering Uppsala

RING OSS - 018-444 57 11

Renovering

Vi renoverar hus i Uppsala

När du behöver en renovering i Uppsala ska du anlita oss, som arbetar på Björkmans Bygg. Vi arbetar med all slags renovering i Uppsala.

Vi erbjuder en kostnadfri genomgång av renoveringsprojektet på plats. Tänk dig att få ett helt nytt kök, badrum eller vardagsrum. Önskar du dig helt nya golv? Det är inga problem! Vi har hantverkare för alla de delar av en renovering inomhus - allt för att du ska få just den renovering som du önskar - och vi har erfarenhet av både golvläggning, tapetsering och ommålning. Här kan du se några av våra tidigare arbeten.

Golvrenovering i Uppsala

  1. Antingen lägger vi nytt golv eller slipar om det golv som du har. Önskar du dig helt nya golv, lägger vi nytt golv med de material som du önskar. Det finns nya, mer moderna material till golv som verkligen lyfter golvet från sin tidigare nivå. Här finns många fina material att välja mellan, såsom linoleumgolv som går att slipa om, plastgolv, fina parkettgolv och trägolv lagda i tiljor.
  2. En golvslipning är en mycket miljövänlig åtgärd för att få ett nästan nytt golv. En golvslipning innebär att vi tar fram en helt ny golvyta. På så sätt kommer all smuts, repor och hack bort. Med den nya golvytan, träder ådringarna i träet mycket bättre fram. Du vet väl att det går utmärkt att även slipa om linoleumgolv och vissa mer moderna plastgolv? När vi har slipat trägolvet lackar vi det eller lägger på hårdvax, lut eller olja. Du bestämmer vilka material som du önskar till efterbehandlingen av ditt slipade golv.

Tapetsering och målning

  1. När vi tar oss an väggar och du önskar att vi målar om eller tapetserar det, ser vi först till att riva bort allt som finns på väggarna. 
  2. När underarbetet sedan är klart kan vi sedan börja spackla. Själva underarbetet består av spackling av hål eller jack i väggen etc.
  3. spacklingen har torkat, tapetserar vi sedan väggarna.
  4. Varje projekt är unikt, därför gör vi alltid en första och noggrann bedömning av arbetet i mötet med dig som kund.

Ta kontakt och få kostnadsfri offert från oss. Det kostar inget att fråga och vi tar oss gärna tid tillsammans med dig så att du kan planera hur renoveringen i Uppsala ska bli.