RING OSS - 018-444 57 11

Renovering Uppsala

RING OSS - 018-444 57 11

Byggnation

Vi bygger nytt i Uppsala

Vi är ett byggföretag i Uppsala som utför allt från att gjuta grunden till att lägga nytt tak på ditt nya hus. Här finns flera olika alternativ när det kommer till att bygga nya hus.

Bygga hus i Uppsala

Önskar du dig ett nytt hus som vi bygger med lösvirke innebär det att vi bygger huset från grunden till taket. Lösvirke innebär att bygget sker med lösvirke - och du som ny husägare - bestämmer hur du önskar dig att huset ska se ut. Vi bygger alltid i nära samarbete med en arkitekt som antingen vi, eller du, anlitar. Ett arkitektritat hus blir alltid ett unikt hus, som ingen annan än du äger. 

Bygga modulhus

Ett modulhus är ett hus som redan är klart och som byggleverantören kommer med, i färdiga moduler. Sedan är det alltid upp till den dig, den nya husägaren, att på egen hand anlita hantverkare som kommer och arbetar med inredningen, drar alla VA-rör, installerar kök och badrum, målar och tapetserar i det nya huset. På så sätt är ett modulhus inte ännu klart när leverantören monterar ihop det - även om själva bygget av ett modulhus går väldigt snabbt.

Det som återstår brukar alltid vara det mesta som ska sitta på plats invändigt så att du som är ny husägare sedan ska kunna flytta in. Vi har stor erfarenhet av att arbeta med modulhus och hyr in personal så att du får tillgång till alla de hantverkare som behöver arbeta med det, tills huset är inflyttningsklart.

Attefallshus och friggebod

Även attefallshus och friggebod kan byggas, antingen i moduler, precis som andra modulhus, eller så kan attefallshus och friggebod i Uppsala byggas med lösvirke. De har då inte samma krav på arkitektritning som andra, större hus. Det viktiga är istället att de håller de mått som är angivna för bygge av attefallshus eller friggebod.

Bygga carport i Uppsala

Om du behöver en ny carport, kan vi även bygga en sådan åt dig.

  1. Först kan gjuter vi en grund där din nya carport ska stå.
  2. Sedan bygger vi tak och ställning som taket kan stå på.
  3. Vi kan även bygga carporten med vind- och snöskydd om du önskar det. 

Om- och tillbyggnader

Behöver du en om- eller tillbyggnad av ditt hus eller radhus?

Många gånger händer det en hel del i familjen; man blir fler - eller färre. Blir ni fler kan det vara bra att bygga till huset så att fler får plats. Växer sedan barnen upp, kanske de vill bo mer avskilt i en över- eller undervåning. Då kan ni behöva bygga till, bygga om eller utföra en renovering så att huset blir mer praktiskt för er som bor där.

På denna sida kan du se några av våra senaste byggnationer i Uppsala.

När det gäller carport, attefallshus eller friggebod gäller speciella regler för ROT-avdrag och vi förklarar gärna på plats hur själva byggnationen kan se ut och var den i så fall kan stå. Du kan alltid ansöka om att få sänkt arbetskostnad - som dras av på din inkomstskatt - för arbetet med om- eller tillbyggnaden. Vi hjälper gärna till med det så att du slipper det pappersarbetet. Då betalar du endast med avdragen summa direkt på din faktura från oss.

Ta kontakt och få kostnadsfri offert från oss!