RING OSS - 018-444 57 11

Renovering Uppsala

RING OSS - 018-444 57 11

Om oss

Vi är ett renoveringsföretag i Uppsala

Välkommen till Björkmans Bygg i Uppsala! Vårt byggföretag i Uppsala är en mindre firma som bygger med det stora hjärtat. Vårt fokus är alltid 100% kundnöjdhet och vi genomför alltid våra projekt i nära kundrelation med dig. Vi utför renovering i Uppsala, både invändigt och utvändigt.

Invändigt kan vi utföra köksrenovering, måleriarbete, tapetsering och golvrenovering så som du önskar det. Utvändigt erbjuder vi fasadtvätt, fasadrenovering, fönsterrenovering och fönsterbyte.

Vi utför även om- och tillbyggnader. Behöver ni ett garage, övervåning, eller fler rum på bottenvåning? Då bygger vi det åt dig. Vi bygger även attefallshus och friggebod på er tomt, eller kanske ni önskar er en carport i Uppsala? Vi bygger även altaner, balkonger och balkong- och altanräcken.

Vi är ett byggföretag med ROT

Vårt byggföretag uppfyller alla villkor för ROT-avdrag. Är du privatperson och äger ditt hus, radhus eller bostadsrätt kan du alltså få ett förmånligt skattefinansierat avdrag som sänker arbetskostnaderna. Det kan sänka arbetskostnaderna som mest med hela 30% under ett kalenderår.

Hur mycket som du kan dra av, beror på hur stor andel som du redan har använt gällande ROT-avdraget under innevarande år. Nästa år, får du möjlighet på nytt att dra av 30% för hela det året. Du kan dock inte få dra av mer än 50.000 kronor under ett kalenderår.

Byggföretag både för företag och husägare

Vi är ett mångsidigt byggföretag i Uppsala och har flera tjänster som vi kan erbjuda både till andra byggentreprenader, renoveringsföretag, inredningsföretag och privata villaägare och andra som äger sitt radhus eller sin bostad. Vi erbjuder våra tjänster både i Uppsala, Östhammar och Alunda och vänder oss till både privat- och företagskunder.

De tjänster som vi erbjuder är:

  • Renovering i Uppsala.
  • Om och tillbyggnader av hus.
  • Nybyggnation av hus.
  • Finsnickerier i hus.
  • Målningsarbete både inomhus och av fasader och fönster.
  • Fasadtvätt med ultrarent vatten.

Ta gärna kontakt för offert och berätta vad ni önskar er av oss!